Hematologiecongres 25-27 januari 2017. Uitreiking cheque: € 50.000,–

11 th Dutch Hematology Congress, met een speciaal programma voor verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Het 11th Dutch Hematology Congress vond plaats op woensdag 25 januari, donderdag 26 januari en vrijdag 27 januari 2017 in het Congrescentrum Papendal te Arnhem. 
Het is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis waarin de Nederlandse hematologie haar fundamentele en klinische vorderingen over het afgelopen jaar presenteert. Het congres geeft de mogelijkheid aan promovendi en onderzoekers de jongste resultaten van hun onderzoek te presenteren. Ook worden klinische noviteiten kritisch besproken. Daarnaast biedt het congres de mogelijkheid uw netwerk uit te breiden.

Tegelijkertijd is het congres voor alle hematologen, internisten, kinderartsen, radiotherapeuten, oncologen, pathologen, arts-assistenten, klinisch chemici, laboratoriumartsen, datamanagers, researchverpleegkundigen, onderzoekers, analisten en alle andere belangstellenden in Nederland en België, dé manier om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen in de hematologie in een compacte nascholing.

www.hematologiecongres.nl

Stichting Leukemie.nl was er met een informatiestand. Verder werd een cheque overhandigd van € 50.000,– aan het VU MC voor onderzoek van acute leukemie.