Bedrijven voor leukemie

Steeds meer bedrijven maken van de mogelijkheid gebruik om door het steunen van een goed doel hun maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar te maken. Dit kan niet alleen het positieve imago van uw onderneming naar klanten en leveranciers toe versterken, daarnaast kan de steun aan een goed doel de betrokkenheid van de medewerkers bij uw bedrijf vergroten.

Opent of heropent u binnenkort een bedrijf of vestiging betrek Stichting Leukemie.nl erbij! U kunt hierbij denken aan het bij de (her)opening overhandigen van een cheque of het starten van een actie, bijvoorbeeld dat een bepaald percentage van de opbrengst over een bepaalde periode wordt geschonken aan Stichting Leukemie.nl.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en bekijken wat u voor Stichting Leukemie.nl én wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op

Eerdere bedrijfsopeningen

In 2002 is BEZO-Consult verhuisd naar “Het Gymnasium” aan de Groen van Prinstererlaan te Amersfoort. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe bedrijfspand, heeft BEZO-Consult een cheque overhandigd van €10.000,- aan prof. dr. Hagenbeek van het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Zie verder het fotoboek voor overige activiteiten.